VERLICHTING TINTEN/ BLINDEREN.

Koplampen en achterlichten tinten

Voor veel mensen is hun auto veel meer dan een vervoermiddel. Het is een statussymbool, een passie en vaak ook een visitekaartje voor een persoon of een bedrijf. Kortom: er wordt vaak veel aandacht besteed aan het uiterlijk van een auto, en tegenwoordig zijn er op dat vlak mogelijkheden te over. Bij Climax Design kunnen we eigenlijk alle onderdelen van uw auto geheel naar wens beletteren, bestickeren of blinderen. Dat geldt ook voor uw koplampen en achterlichten. Met een speciale folie kunnen we die een licht- of donkergrijze tint geven, wat zorgt voor een meer luxueuze en stijlvolle uitstraling van uw auto.

Waarom verlichting tinten?

Uw koplampen tinten of achterlichten doet u niet alleen om uw auto mooier te maken. Er zijn heel veel redenen waarom iemand ervoor kan kiezen de verlichting te laten tinten! Wij zetten voor u een aantal voordelen op een rij:

  • De folie op de koplampen beschermen de verlichting tegen krassen, of schade door steentjes
  • De folie verandert niet van kleur en is goed bestand tegen UV-stralen
  • De koplampen folie zorgt voor een luxe uitstraling van uw auto
  • Eenvoudig schoon te houden en u kunt er gewoon mee door de wasstraat
  • Eenvoudig te vervangen
  • Omdat de koplamp beschermd is gebleven, ligt de restwaarde van uw auto iets hoger
  • Snel aan te brengen

De kosten

Hoeveel het kost om uw achterlicht of koplamp te laten tinten, hangt eigenlijk af van het soort achterlicht of koplamp dat u heeft. Om een indicatie te geven: u kunt een beetje uitgaan van een bedrag tussen de 90 en 150 euro per set. Wilt u een gedetailleerde prijsopgave ontvangen, of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, via 0252-514358 of info@climaxdesign.nl. We helpen u graag verder.

Bekijk voorbeelden