VEILIGHEIDFOLIE.

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie is een sterke folie dat zeer effectief is op plaatsen waar glasbreuk een bedreiging vormt – woningen, commerciële gebouwen, winkels, overheidsgebouwen en zelfs auto’s. Deze dikke films zijn speciaal ontworpen om te fungeren als een “vangnet” voor gevaarlijke gebroken glas en vliegende glasscherven. De folie houdt het glas bij elkaar als deze breekt.

Veiligheidsfolies beschermen u tegen het onverwachte

We leven in een gevaarlijke wereld. Noodweer, aardbevingen, explosies, inbraken, industriële ontploffingen etc. Natuurlijke rampen blijven stijgen, en hoewel vandalisme afneemt in ons land, kunnen de gevolgen variëren van lelijk tot kostbaar, tot letsel of ergere schade.

Bescherm al uw kostbare middelen – zowel materieel als immaterieel – met Climax veiligheidsfolie. Gemaakt van krasvaste, harde coating. Climax veiligheidsfolies vormen een duurzame, beschermende barrière tegen deze bedreigingen.

De folie beschermt tegen:

  • Industriële- en bomontploffingen – helpt het verminderen van schade en kans op letsel door rondvliegend glas (o.a. van belang bij scholen en ziekenhuizen)..
  • Inbraken – Het inbraak werende effect bemoeilijkt “Toeslaan en snel wegwezen” en schrikt dieven af. Onlangs startte de overheid een proef met veiligheidsfolie om het aantal overvallen op juweliers terug te dringen.
  • Graffiti – Beschermt tegen vandalisme zoals graffiti en bekrassing.
  • Veiligheidsfolies zijn, afhankelijk van de gewenste bescherming, verkrijgbaar in diverse diktes en sterktes. Kies uit transparante folies die net zo helder zijn als glas, of uit meer donkerdere tinten voor als extra bescherming tegen zon gewenst is.

Veiligheidsfolie kan dus in combinatie met andere films toegepast worden om te profiteren van meerdere voordelen zoals veiligheid, privacy en zonwering. Voor meer informatie over onze veiligheidsfolies, voor vragen, advies en/of voorbeelden, mail naar info@climaxdesign.nl of vraag een offerte aan.

Bekijk voorbeelden