RAAMFOLIE.

Raamfolie

Raamfolie is er in verschillende soorten, en dient bovendien ook diverse functies. Er is bijvoorbeeld raamfolie met zonwerende werking, zodat u geen last heeft van hinderlijke zonnestralen of warmte in huis. Daarnaast is er privacyfolie, die bedoeld is om ongewenste inkijk te voorkomen. Ook is er folie die puur bedoeld is als decoratie, of folie die de veiligheid vergroot. In veel gevallen overlappen de functies elkaar bovendien: de meeste folies zorgen er bijvoorbeeld voor dat er geen rondvliegend glas is als uw ruit onverhoopt breekt. Ook houden de meeste foliesoorten warmte en zon tegen, de ene folie meer dan de andere. Kortom: raamfolie is multifunctioneel en in veel gevallen een effectieve, kostenbesparende oplossing!

Altijd de beste kwaliteit folie voor ramen

Welke folie u ook kiest, wij werken altijd alleen met materialen van de beste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u kiest voor duurzaam materiaal, dat lang meegaat. Bovendien zijn de folies gemakkelijk aan te brengen en net zo eenvoudig weer te verwijderen, als uw voorkeuren veranderen. We geven u graag een overzicht van onze verschillende soorten glasfolie:

  • Autoruiten folie: glasfolie van hoogwaardige kwaliteit, bedoeld om inkijk en hinderlijke UV-straling te weren.
  • Privacyfolie: diverse folies, in mat of helder, die de bedoeling hebben om inkijk van buiten tegen te houden.
  • Zonwerende raamfolie: overmatige warmte en zonlicht worden tegengehouden, zonder dat het in huis donkerder wordt.
  • Veiligheidsfolie: een krasvaste, harde coating die bijvoorbeeld ook in combinatie met andere folies toegepast kan worden.
  • Decoratiefolie: glasfolie die niet alleen stevigheid en privacy biedt, maar die ook bijdraagt aan de sfeer in huis.
  • Anti-condensfolie: deze folie is bijvoorbeeld toe te passen op badkamerspiegels, douchecabines, kassen en andere ruiten, om condens te voorkomen. Zeker handig in de wintermaanden.
  • Anti-graffitifolie: bescherm uw eigendommen tegen graffiti, door deze speciale glasfolies te gebruiken. Graffiti kan eenvoudig van deze raamfolie worden verwijderd.

Bekijk gerust de mogelijkheden op de website. Wilt u meer informatie over een bepaalde folie op uw raam, of kunnen we u adviseren over de soort glasfolie die u het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs!

Bekijk voorbeelden