LICHTBAKKEN.

Lichtbakken

Eetgelegenheden, discotheken, bioscopen, winkels, parkeergarages: eigenlijk moeten al deze panden niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds en ‘s nachts goed te vinden zijn. Climax Design helpt u graag om beter op te vallen in het donker. Dat doen wij onder andere door lichtbakken te verzorgen, die bijvoorbeeld in de vorm van uw logo zijn gemaakt. Deze populaire vorm van gevelreclame is niet alleen goed opvallend, maar geeft ook nog eens een professionele uitstraling aan uw winkel en bedrijf. Zeker in de wintermaanden, als het in Nederland na vijf uur ‘s middags al donker is, profiteert u van deze betere zichtbaarheid.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er is veel mogelijk als het gaat om lichtbakken. De bakken worden voorzien van energiezuinige ledlampen, die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst. U kunt de lichtbak tegen de gevel of op het dak plaatsen, maar het is dus ook prima mogelijk om binnen een lichtbak te bevestigen. Als u de lichtbak achter uw raam plaatst, hoeft u bovendien meestal ook geen vergunning aan te vragen.

De lichtbakken met ledverlichting kunnen natuurlijk in diverse kleuren en afmetingen worden geleverd. In overleg met u bepalen we bijvoorbeeld wat qua kleuren de beste opties zijn.

Regel direct uw lichtreclame

Direct een lichtbak regelen? Laat ons weten welk ontwerp wij moeten realiseren en we gaan voor u aan de slag. Als u nog twijfelt over het ontwerp of als u speciale wensen heeft, kunt u natuurlijk eerst persoonlijk contact met ons opnemen. Bij Climax Design werken ervaren ontwerpers, die graag met u meedenken over uw lichtreclame en de vele andere mogelijkheden.

Bekijk voorbeelden