GEVELBEKLEDING.

Gevelbelettering

U kiest voor gevelbelettering als u op zoek bent naar een duurzame, stijlvolle oplossing voor bedrijfsreclame. U wilt beter zichtbaar zijn en uw aanwezigheid als bedrijf kenbaar maken: toch? Dan is gevelbelettering een goede oplossing. De gevel beletteren kan op verschillende manieren. Gevelreclame kan bijvoorbeeld bestaan uit lichtbakken, freesletters of zelfs spandoeken. We gebruiken bij alles wat we doen de beste materialen, zodat u altijd kunt rekenen op topkwaliteit.

Bent u op zoek naar gevelbelettering die niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds en ‘s nachts goed zichtbaar is? Dan kunt u kiezen voor onze lichtbakken, doosletters, RVS doosletters of led-freesletters. Nadrukkelijk aanwezig zijn is nog nooit zo simpel geweest.

Subtiel of juist opvallend: waar bent u naar op zoek?

Wilt u liever iets subtielers? Bij Climax Design is dat geen probleem. Wij kunnen namelijk ook zorgen voor gevel belettering in de vorm van stickers. Deze worden dan niet direct op de gevel, maar bijvoorbeeld op uw winkelruit of op een bord geplaatst (dat vervolgens op de gevel gemonteerd kan worden). Er zijn dus verschillende mogelijkheden, die elk eigen voordelen met zich meebrengen. Het voordeel van raambelettering is natuurlijk dat de stickers gemakkelijk verwijderd kunnen worden, en het voordeel van de doosletters is dat ze duurzaam zijn en lang mooi blijven. Wat past het beste bij uw bedrijf?

Deskundig in ontwerp en realisatie

Een gevel beletteren is voor ons dagelijkse kost: u kunt rekenen op deskundigheid, persoonlijke service en altijd een goede garantie op de geleverde producten en de montage. Het is mogelijk om een ontwerp bij ons aan te leveren waarmee wij aan de slag gaan, maar we kunnen ook vanaf het begin met u meedenken. Voor de Climax Design ontwerpers is geen uitdaging te groot. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bekijk voorbeelden