AUTODESIGN.

Autodesign

Uw auto is in veel gevallen uw visitekaartje, of u nu zakelijk rijdt of particulier. U wilt dan natuurlijk graag dat het uiterlijk van uw auto geheel aansluit op wat u wenst uit te stralen. Bij Climax Design helpen we u graag met het realiseren van uw wensen op het gebied van autodesign. Striping, carwrapping, autoruiten blinderen en meer: de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. U kunt uiteraard uw eigen ontwerp aanleveren, maar onze designers zijn ook uitstekend in staat met u mee te denken als u nog niet zeker bent van uw ontwerp. Kortom: voor professionele hulp bij autodesign staat Climax Design voor u klaar.

Waarom autostyling?

Autodesign, ook wel autostyling, kan de ideale oplossing zijn als u enigszins uitgekeken bent op het uiterlijk van uw auto. Heeft u net een auto van iemand overgekocht, en is deze op de kleur na helemaal uw smaak? Kies dan gewoon een nieuwe kleur bij Climax Design! De materialen die we gebruiken zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe auto design. Uw auto iets eerder verkopen dan gedacht? Dan kan de auto meestal probleemloos en snel worden teruggebracht naar ‘oude’ staat. Ga dus niet zelf aan de slag met stickers en spuitbussen om uw auto te kleuren, maar laat Climax Design helpen voor het beste resultaat.

Duurzame materialen van topkwaliteit

Als u ons inschakelt voor autodesign, kunt u ervan uitgaan dat we altijd werken met de beste materialen. We helpen zowel particulieren als ondernemers met het stylen van de auto, geheel naar wens. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor carwrap die geheel is aangepast op uw zakelijke huisstijl, maar u kunt ook uw auto laten wrappen als u gewoon op zoek bent naar nét beetje extra in de afwerking. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van autostyling en autoreclame? Klik hieronder dan voor informatie over: