AUTO LATEN WRAPPEN.

Auto wrappen

De auto wrappen, wat is dat precies en wat zijn de voordelen? Bij Climax Design kunt u terecht om uw auto te laten wrappen, ook wel carwrapping genoemd. Als men de term vertaalt, betekent het letterlijk ‘het inpakken van de auto’. Dat is dan ook min of meer wat er gebeurt: bij auto wrappen wordt de auto ingepakt in hoogwaardige folie. Dit kan in hoogglans, mat of volledig in kleur. Het is zelfs mogelijk te kiezen voor verschillende soorten patronen, zoals carbon, leer, jeans en slangenhuid. Wilt u uw nieuwe of gebruikte auto een persoonlijk tintje geven? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Carwrapping voor ondernemers

Carwrapping doen we ook veel voor ondernemers, die hun zakelijke auto (denk aan een bestelbus, vrachtwagen of andere bedrijfsauto) geheel of gedeeltelijk willen laten wrappen. Kies de gewenste combinatie van kleur en belettering, zodat uw rijdende visitekaartje straks geheel past bij de uitstraling van uw bedrijf. De folies die gebruikt worden bij Climax Design, gaan zeker tien jaar mee.

Wat zijn de voordelen van carwrap?

Heeft u een uitgesproken smaak of bepaalde wensen voor uw bedrijf? Laat uw auto dan wrappen door de professionals van Climax Design. De folie staat niet alleen prachtig, maar beschermt uw auto ook nog eens tegen weer en wind. Bovendien is de folie later gemakkelijk te verwijderen, zodat u de auto gemakkelijk weer in oude staat brengt als dat nodig is. Wel een tip: omdat er bij carwrapping een laagje kunststof over de auto wordt geplaatst, is het verstandig om deze iets vaker te wassen. Zo blijft u optimaal resultaat zien!

Naast auto wrappen kunt u er ook voor kiezen om bepaalde onderdelen te wrappen, zoals het dak, de spiegels of de spoiler. Hierover leest u meer op onze website.

Bekijk voorbeelden