AUTO BELETTERING.

Autobelettering

Autobelettering brengt veel voordelen met zich mee. U bent als bedrijf beter zichtbaar, of u met uw auto nu onderweg bent of geparkeerd staat bij de klant. Uw naam, logo en boodschap blijven beter hangen omdat u tenslotte veel meer aanwezig bent. Een goede eerste indruk maken is zeer belangrijk! Climax Design helpt u bij het realiseren van reclame-uitingen die u meer naamsbekendheid en een betere uitstraling bezorgen. Wij denken met u mee en bieden ondersteuning in het volledige proces: u kunt dus ook bij ons terecht als u hulp nodig heeft bij het ontwerpen van de juiste autobelettering.

Professionele auto belettering met optimaal resultaat

Op deze pagina ziet u een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden. Wij beletteren niet alleen personenauto’s, maar ook allerlei soorten bedrijfsauto’s en bedrijfswagens. Bij professionele auto belettering maken we natuurlijk gebruik van de beste materialen, zodat we optimaal resultaat kunnen garanderen. Dit houdt onder andere in dat we foliematerialen van Avery, 3M of Hexis gebruiken, die allemaal een gemiddelde levensduur hebben van zeven á acht jaar. Daarbij krijgt u van ons standaard zeven jaar garantie op de montage van uw auto belettering.

Zonder moeite overal reclame maken

Reclame maken terwijl u in de file staat? Het kan, wanneer u uw auto laat beletteren! Autobelettering is, zeker vergeleken met andere reclamemethodes, een voordelige oplossing. Het is een eenmalige investering die zichzelf in de meeste gevallen probleemloos terugverdient, zeker wanneer u kiest voor belettering met kwalitatief hoogwaardige materialen. Is de belettering niet langer nodig? Dan is de folie simpel te verwijderen, zonder dat er schade ontstaat aan de lak van de auto. Wilt u toch liever een andere oplossing dan de auto beletteren met folie? Dan kunt u bij Climax Design ook kiezen voor een automagneet.

Het aanvragen van een offerte voor autobeletteren kan bij ons altijd vrijblijvend. Vanwege onze uiteenlopende ervaring en expertise, kunnen we u direct vertellen wat we voor u kunnen betekenen en op welke termijn we dat kunnen. Bekijk onze openingstijden en contactgegevens op de website.

Bekijk voorbeelden

Autobelettering voor personenauto

Wilt u een personenauto laten beletteren, met een afbeelding, logo en/of tekst naar keuze? Dan bent u bij Climax Design aan het juiste adres. Wij bieden verschillende pakketten, zodat er voor iedere ondernemer een passende oplossing is op het gebied van autobelettering. Of u nu een Smart rijdt of een grote BMW: lees hier meer over de pakketten en kies gemakkelijk het pakket dat het beste bij u past. Vervolgens kunt u direct (vrijblijvend!) een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op met een gedetailleerde prijsopgave.

De verschillende pakketten

Zoals u ziet is er voor ieder budget en iedere auto een autobelettering-pakket beschikbaar. U kiest tussen budget, medium, groot, creative en carwrap. Logischerwijs heeft u met het budgetpakket de kleinste autobelettering voor het laagste tarief, maar zelfs binnen dat pakket ontvangt u nog belettering met driemaal uw logo en eenmaal de contactgegevens.

De pakketten die daarop volgen bevatten bijvoorbeeld extra logo’s, een webadres, een bedrijfsomschrijving en/of full color prints die helemaal zijn afgestemd op uw huisstijl. Wilt u uw personenauto grotendeels of volledig omtoveren tot eyecatcher voor uw bedrijf? Kies dan voor het creative pakket of voor carwrap. U ontvangt dan een groot formaat bestickering naar wens, waarbij u overlegt met onze designers over uw wensen. De indicatieprijs die vermeld staat bij de pakketten is altijd inclusief montage en opmaak, maar exclusief btw.

Groter bereik voor uw boodschap

Maak van uw personenauto een rijdend visitekaartje, door deze gedeeltelijk volledig te laten voorzien van autobelettering. Waar u ook parkeert of rijdt, uw boodschap heeft een groter bereik en zal bij meer mensen blijven hangen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor autobelettering, of heeft u vragen over hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten van Climax Design. We helpen u graag verder.

Autobelettering voor bestelauto

Als u een bestelauto rijdt voor uw onderneming, of als u medewerkers hebt die dikwijls in een bestelauto op pad gaan, kunt u de auto laten voorzien van autobelettering. Overal waar deze bestelauto dan rijdt, worden uw bedrijf en uw boodschap gezien. Hoe vaker mensen een naam zien, bewust of onbewust, hoe meer ze lijken te vertrouwen op deze naam. Het wordt tenslotte bekend voor ze. Heeft u nu nog helemaal geen autobelettering op uw bestelauto(‘s), dan is dat een gemiste kans! Bekijk op deze pagina de beschikbare mogelijkheden en neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het gewenste pakket.

Uit welke pakketten kunt u kiezen?

Iedere ondernemer moet voor autobelettering kunnen kiezen, vinden we bij Climax Design. Daarom bieden we verschillende pakketten, die op diverse budgetten zijn afgestemd. Ook met een relatief laag budget kunt u uw bestelauto’s dus al omtoveren tot rijdende visitekaartjes! We leggen even kort uit wat de diverse pakketten inhouden:

 • Budget: wanneer u voor dit pakket kiest, krijgt u driemaal uw bedrijfslogo en eenmaal uw adresgegevens op op de auto gemonteerd.
 • Medium: inbegrepen zijn viermaal het logo, driemaal de website, tweemaal de bedrijfsomschrijving en driemaal contactgegevens. U kunt deze informatie dus zowel op de voor-, achter- als zijkant van uw auto zichtbaar laten plaatsen.
 • Groot: dit pakket bevat eigenlijk hetzelfde als het Medium pakket, maar heeft als toevoeging twee grote full color prints of snijfolie. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de zijkanten van uw bestelauto extra laten opvallen.
 • Creative: neemt u het creative pakket af, dan gaan we met u in overleg over de mogelijkheden. We realiseren voor u een groot formaat bestickering naar wens, waarbij de exacte prijs eigenlijk pas duidelijk is na het definitieve ontwerp. De indicatieprijs kunt u dus zien als een vanafprijs. Over het uiteindelijke bedrag kunt u uiteraard meepraten en -beslissen, wij houden altijd zoveel mogelijk rekening met een eventueel budget.
 • Carwrap: als u alle mogelijkheden van autobelettering zoveel mogelijk wilt benutten, adviseren we u te kiezen voor carwrap. Hierbij wordt uw bestelauto volledig ingepakt in mat of hoogglans. We gebruiken hiervoor uitsluitend hoogwaardige folies gebruikt.

De indicatieprijzen bij de pakketten zijn altijd inclusief montage en opmaak, maar exclusief btw. Vraag gerust bij Climax Design om een vrijblijvende offerte, of neem even contact op als u nog verdere vragen heeft. Onze specialisten helpen u graag!

Autobelettering voor bestelbus

Heeft u een bestelbus van de zaak? Dan is het bijzonder waardevol om voor autobelettering te kiezen! U creëert op deze manier veel meer contactmomenten per maand, bovendien bereikt u op deze manier echt de doelgroep in uw regio. In de file, op de parkeerplaats of op de weg: waar u ook bent, u maakt altijd reclame zonder er moeite voor te hoeven doen! Autobelettering voor de bestelbus is een eenmalige investering waar u jarenlang van kunt profiteren. Bovendien wordt de boodschap op een auto langer onthouden dan wat men ziet op een reclamefolder of flyer.

Waar bent u naar op zoek?

Als het gaat om autobelettering voor de bestelbus, is bijna alles mogelijk. Kleurcombinaties, letters, overgangen, logo’s: we horen graag wat hiervoor uw wensen zijn. Voor de belettering hanteren we verschillende pakketten, zodat er voor ieder budget passende mogelijkheden zijn. U heeft de volgende opties:

 • Budget
 • Medium
 • Groot
 • Creative
 • Carwrap

Het budgetpakket is het meest voordelig, hierbij ontvangt u driemaal uw logo en eenmaal de adresgegevens. Hoe groter het pakket, hoe meer belettering u op de auto kunt laten monteren. De indicatieprijs per pakket is inclusief montage en opmaak, maar exclusief btw.

Maak van uw bestelbus een rijdend visitekaartje

Welk pakket u ook kiest, Climax Design kan de gewenste autobelettering voor uw bestelbus al op korte termijn realiseren. Wilt u ook herkenning creëren bij uw doelgroep, aandacht genereren en een professionele uitstraling realiseren? Kies dan voor autobelettering, klein of groot. Iets simpels als een logo of adres kan al een heel verschil maken! Vraag bij Climax Design gerust om een vrijblijvende offerte. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft, over de autobelettering zelf of over onze manier van werken. Onze specialisten staan voor u klaar!

Autobelettering voor bestelwagen

Professionele designers helpen u graag met autobelettering voor uw bestelwagen. Rijdt u momenteel rond met een ‘kale’ bestelwagen? Dan is dit het moment om voor autobelettering te kiezen! Met uw logo, afbeelding en/of adresgegevens op de auto, bent u het ideale rijdende visitekaartje. Het maakt namelijk niet uit waar u bent: iedereen ziet uw boodschap. U hoeft slechts één keer te investeren voor een reclamecampagne waar u jarenlang van kunt profiteren. Bij Climax Design helpen we bij het realiseren van belettering die helemaal past bij uw huisstijl. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn! We leggen u graag meer uit over de verschillende mogelijkheden.

Passend pakket voor ieder budget

Het beletteren van een bestelwagen doen we precies zoals u dat in gedachten heeft. Wilt u uw auto gewoon ‘laten zoals deze is’, maar moet er in ieder geval uw logo en adres op komen te staan? Dan kunt u uitstekend kiezen voor ons budgetpakket. Wilt u daarentegen helemaal uitpakken, en het liefst de hele auto voorzien van uw huisstijl en boodschap? Dan zijn de pakketten creative of carwrap voor u betere opties. Kortom: wat uw wensen ook zijn, er is altijd een pakket dat hier perfect op aansluit. De incidatieprijzen die bij de pakketten staan, zijn altijd inclusief montage en opmaak, maar exclusief btw.

Neem contact op met onze specialisten

Heeft u nog wat hulp nodig bij het ontwerp van uw autobelettering? Wij denken graag met u mee, en zullen u altijd betrekken bij het realiseren van de belettering. We gaan pas over tot montage als u akkoord heeft gegeven op het definitieve ontwerp. Bekijk voor inspiratie wat voorbeelden van de autobelettering die we voor andere klanten hebben ontwikkeld, en vraag gerust naar meer informatie als u vragen heeft. Contact opnemen met onze specialisten kan onder andere telefonisch of per e-mail.

Autobelettering voor bakwagen

Autobelettering op uw bakwagen kan een belangrijk onderdeel zijn van uw marketing. U hoeft slechts eenmalig een investering te doen, maar u verspreidt uw boodschap jarenlang. Bovendien bereikt u zo optimaal de doelgroep in uw regio en daarbuiten. Het maakt niet uit of u in de file staat of bij een klant voorrijdt: iedereen ziet uw logo en uw (web)adres. Ideaal toch? Bij Climax Design helpen we u bij het realiseren van deze bijzondere reclamevorm. U kunt kant en klaar een design aanleveren, maar onze specialisten kunnen u ook bijstaan met wat finetuning. Zo komen we samen tot het gewenste eindresultaat!

Kies het pakket dat bij u past

Autobelettering gebeurt bij Climax Design altijd met hoogwaardige folie, zodat de belettering langer meegaat en wij een optimaal resultaat kunnen garanderen. Daarnaast krijgt u standaard zeven jaar garantie op de montage van de belettering. Wilt u uw boodschap laten vastleggen op een bakwagen? Dan kunt u kiezen uit de volgende pakketten:

 • Budget: 3x logo, 3x adresgegevens
 • Medium: 4x logo, 3x website adres, 2x bedrijfsomschrijving en 3x contactgegevens
 • Groot: 4x logo, 3x website adres, 2x bedrijfsomschrijving, 3x contactgegevens en 2x grote full color print of snijfolie
 • Creative: groot formaat bestickering naar wens, exacte prijs op aanvraag of na definitief ontwerp
 • Carwrap: volledige wrap van de laadbak in mat/hoogglans

Meer weten? Neem gerust contact op

Bij ieder pakket staat een indicatieprijs vermeld. Deze prijs is altijd inclusief montage en opmaak, maar exclusief btw. Wilt u meer weten over autobelettering op uw bakwagen? Twijfelt u bijvoorbeeld over of uw ontwerp op uw bakwagen kan worden geplaatst, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder. Bekijk op de website ook voorbeelden van autobelettering die wij voor andere klanten hebben gerealiseerd.

Autobelettering voor vrachtauto

Bij Climax Design houden we wel van een uitdaging. U kunt dan ook uitstekend bij ons terecht als u een vrachtauto rijdt, en daar graag autobelettering op wil laten monteren. Het is zelfs mogelijk om de hele zijkanten volledig te laten wrappen, zodat u optimaal de aandacht trekt als u onderweg bent van A naar B. Komt u onderweg in de file te staan? Ideaal: zo hebben mensen uitgebreid de tijd om uw logo, adres en boodschap eens goed te bekijken. Verander uw vrachtauto in een rijdend visitekaartje met de autobelettering van Climax Design.

Slimme reclame voor onderweg

Een reclamefolder of flyer uitdelen met uw naam en bedrijfsgegevens erop: het is slim, maar het kan nog slimmer! De boodschappen die gelezen worden op auto’s blijven vaak langer hangen. Wij werken graag met u samen om een pakkende boodschap op uw vrachtauto te monteren, met kleuren en afbeeldingen die helemaal passen bij uw huisstijl. Omdat niet iedereen dezelfde wensen (en hetzelfde budget heeft), bieden we verschillende pakketten:

 • Budget: 3x logo, 1x adres
 • Medium: 4x logo, 3x website adres, 2x bedrijfsomschrijving, 1x contactgegevens
 • Groot: 4x logo, 3x website adres, 2x bedrijfsomschrijving, 3x contactgegevens, 2x grote full color print of snijfolie
 • Creative: groot formaat bestickering naar wens, exacte prijs op aanvraag of na definitief ontwerp
 • Carwrap: zijkanten volledig in full color print of wrapfolie (mat/hoogglans), verschillende trailerlengtes kunnen worden ingepakt (kijk hiervoor bij het pakket ‘carwrap’)

Alle indicatieprijzen zijn inclusief montage en opmaak, maar exclusief btw.

Onze specialisten helpen u graag

Heeft u vragen over de werkwijze van Climax Design, of wilt u weten of uw gewenste belettering tot de mogelijkheden behoort? Neem dan gerust eens contact op met onze specialisten. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Bekijk op onze website ook voorbeelden van autobelettering die wij al voor klanten hebben mogen uitvoeren.