ANTI-CONDENSFOLIE.

Anti-condensfolie

Vooral tijdens de wintermaanden kan condens op de ramen problemen veroorzaken. Het laat vooral lelijke vlekken achter op ramen en waterdamp op de omliggende vloeren, vensterbanken en muren. Maar hoe kun je het voorkomen als het buiten koud is, en je wilt de verwarming aan laten staan?

Climax Anti Condens folie werkt zowel op badkamer spiegels, douchecabines, kassen, autoruiten en sauna’s, en is ideaal voor de voorruiten van winkels of koelvitrines.

Anti-condens folie

Anticondensfolies hebben een speciale coating die overtollige vocht verspreid over een onzichtbare, gelijke laag. Dit voorkomt de opbouw van mist en druppels en helpt het water sneller verdampen, waardoor uw ramen en glazen, óngeacht de temperatuur, dampvrij, schoon, netjes en droog blijven!

Helder beeld, dampvrij

Damp en waterdruppels kunnen het zicht snel belemmeren; het is vervelend op de badkamer spiegel en kan levensbedreigend zijn op autoruiten of motorhelmen. Het toepassen van Anti condens folie zorgt ervoor dat het oppervlak mist- en dampvrij blijft voor een perfecte zicht.

Ideaal voor winkels

Een goede imago in het bedrijfsleven is essentieel en mistige ramen of condens op de ramen ziet er gewoon niet uit; Anti condens folie is ideaal voor de winkelruiten en restaurants, of op glazen vitrines zoals koelkasten en voedselwarmers. Zicht naar binnen blijft volkomen helder, zónder dat u hoge energiekosten hoeft te betalen voor dure verwarmingselementen die het condenseren moeten voorkomen.

Ideaal voor thuis

Of het nou de tuinkas is, het zwembad of de sauna, condensatie is voor u geen irritatie meer. Climax Anti condens folie wordt snel en netjes geïnstalleerd door onze ervaren team om uw ramen en andere oppervlakken optimaal te beschermen tegen druppels en mist.

Installatie

Wij zijn gevestigd in Noordwijkerhout, en bieden voor onze opdrachtgevers, service in heel Nederland.

Welke soort condensatieprobleem u ook heeft, u kunt erover praten met de experts van Climaxdesign. Samen zullen we dan zoeken naar de meest geschikte oplossing. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de meest geschikte anti condens folie en prijs.

Bekijk voorbeelden